Takaisin ylös >
JAA

Meistä

Mikä ihmeen Fashionista?

Uusi erilainen Ready to wear -secondhand verkkokauppa naisille ja miehille.

01.

Valikoima

Valikoimamme pestään ja tekstiilihuolletaan ammattitaidolla.

02.

Brändit ja laatu

Valikoimamme koostuu laadukkaista ja halutuimmista brändeistä.

03.

Ideologia

Ostamme ja myymme käytettyjä laadukkaita merkkituotteita.

04.

Toimintamalli

Ostamme ja myymme käytettyjä aitoja ja valikoituja merkkituotteita jotka tekstiilihuollamme ammattitaidolla.

Kainuun korvesta pikkasen bulimman kylän huiskeeseen

 

Eihän tällaista ideaa ole vielä kukaan keksinyt! -kuului innostunut huudahdus suustamme miltei yhtäaikaa jo kymmenisen vuotta sitten. No oli, ainakin rapakon takana. Toista on tänäpäivänä -ihania secondhandliikkeitä on useita ympäri Suomen. Niimpä kului ne kymmenisen vuotta siskoksilta kerätä tuulta purjeisiin ja sukeltaa sekaan; yrittäjinä.

Ideointi ja se, millä tehdään pytingistämme niin erilainen, jotta se myös erottuu ja se herättää uteliaiden seasta myös ne vähemmän uteliaat. Kuinka saadaan nekin ihmiset innostumaan käytetyistä aarteista, jotka pitävät toisen jo omistamaa inhokkina.

No sehän tuntui olevan helppoa! Vai onko. Ehkä kymmenen vuoden suunnittelu kannatti. Se jää nähtäväksi.

 

Parempi kuin uusi.

 

Innostavinta tässä lifestylessä on Secondhandliikeiden viehätys. Ikinä et voi etukäteen tietää mitä aarteita löydät. Kuten monen muunkin pulmana on se, kun haluat siivota kaapit ja miettiä aarteidesi myymistä. Missä myisin? Vai vienkö vaatekeräykseen? Livekirppareilla havaittuja pulmia; tuo tuttu useiden eri huushollien tuoksusekamelska, milloin joku kaunis merkkivaate onkin pyörinyt lattialla, milloin rikottu, milloin tahrattu meikillä, milloin jätetty lojumaan naapurin pöytään ja mikä pahinta; Varkaat. Kukaan ei korvaa kalliiden ballerinojesi arvoa, kun ne ovatkin vaihtaneet omistajaa käymättä kassan kautta. Kiva. Missä arvostus? Uskallanko enää viedä arvokkaampia tuotteitani mihinkään myyntiin, vaikka ne vuoraisi hälyttimin?

Somekirpparit. -Hohhoijjaa. Aivan Älyttömän työlästä, mutta tuottoisaa silloin kun kaupat onnistuvat. Jaksanko sovittelu- ja treffirumbaa? Eikö olisikin kiva, kun pääsisit kaikista (tai ainakin melkein) eroon heti, ja saatkin siitä myös korvauksen välittömästi?

Tuotteet saavat meillä aivan uuden alun puhdistettuna ja huollettuna -olemmehan tekstiilihuollon ammattilaisia vuosien kokemuksella. Parempi kuin uusi! Ainakin hyvä vaihtoehto uudelle!

Meidän ideamme on leivottu näistä tuntemuksista ja pienistä pulmista, joihin olemme keksineet ratkaisun monelle samoja asioita pohtineelle.

 

No onhan tää nyt kylän kovin secondhand. Vaikka ei meillä myymälää enää olekaan. Verkossakin voi erottua.

-Siskokset

Panostamme laatuun ja haluamme tarjota parasta asiakkaillemme.

Tutustu meidän toimintaan.

No onhan tää nyt kylän kovin secondhand.

Kenelle?

Sinulle mies tai nainen joka haluat päästä heti eroon aidoista merkkituotteistasi helposti ja vaivattomasti etkä halua käyttää aikaasi myyntitilien seuraamiseen ja myyntipaikkojen ylläpitämiseen itsepalvelukirpputoreilla.

Kuinka se toimii?

Ostamme ja myymme käytettyjä aitoja ja valikoituja merkkivaatteita sekä -asusteita. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse sopiaksemme tavoista toimia. Tarkastamme ja valikoimme tuotteet jonka jälkeen neuvottelemme asiakkaan kanssa hinnasta yhdessä.

Mitkä on ``merkkituotteita``? Mitä te kelpuutatte? Mitä te niinku myytte?

Parhaiten imagoamme kuvaavia tyylejä ovat streetwear, urheilu/ sport, lifestyle ja high end. Merkin/ tuotteen pitää olla haluttu, ajanmukainen tai ajaton klassikko. Valikoimiimme ei kuulu halpa pikamuoti, merkittömät huonolaatuiset vaatteet eikä tuotejäljennökset. Joidenkin yksittäistuotteiden kohdalla noudatamme harkinnanvaraisuutta. Mikäli herää kysymyksiä tarkemmista brändeistä tai haluat tietää merkkilistaa -ei muuta kuin rohkeasti viestiä tulemaan!

Kuinka/ mistä voin ostaa tuotteitanne?

Tuotteitamme voi tilata kätevästi verkkokaupastamme

Entäs me allergikot?

Koska myymme käytettyjä tuotteita, emme voi taata jotta allergeenit katoavat tekstiilihuollon myötä. Välttääksemme lähes meille kaikille tutun ”kirppiksen ominaistuoksun” pesemme kaikki tekstiilit neutraalilla/ tuoksuttomalla ekologisella pesuaineella. Siitä huolimatta tuotteisiin voi jäädä edellisen talouden ominaistuoksua tai allergisoivia tekijöitä esimerkiksi kotieläimistä. Koska tuotteet ovat käytettyjä, emme voi ottaa vastuuta mahdollisista allergisista reaktioista.